Standbouw voor beurs, congres, markt of expo

Standbouw voor beurzen, congressen, bedrijfspresentaties en evenementen. Wij vertalen graag uw doelstellingen in een ontwerp en leveren en bouwen voor u geheel volgens uw wensen een stand op maat. Laat u dat maar met gerust hart over aan Standbouwsystemen. Zodat u bij uw presentatie kunt uitstralen wat u belangrijk vindt en de aandacht van de juiste mensen kunt trekken.

Daarvoor kunt u terecht bij ExpoCare.
YOUR EXPOSURE, OUR CARE!

Wij maken stands voor onder andere (vak)beurzen, tentoonstellingen, businessdagen, markten of exposities. Of u nu in de Jaarbeurs van Utrecht, de RAI in Amsterdam of in een expositie- of evenementenhal of congrescentrum uw stand wilt plaatsen, bij ExpoCare bent u aan het juiste adres.

Standbouwsystemen

Onze standbouwsystemen zijn praktisch en bestaan uit duurzame kunststof en aluminium panelen. U kunt ze gemakkelijk zelf opbouwen, afbouwen en vervoeren. Bekijk ook eens onze video over onze standbouwsystemen en zie zelf hoe gemakkelijk het opbouwen gaat.

Persoonlijk ontwerp

We hebben diverse voorbeelden, waarop u uw creativiteit op los kunt laten en uit kunt putten voor een eigen, persoonlijk ontwerp in uw eigen huisstijl. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw design en staan u bij met advies, mocht dat voor u nodig zijn.

Standbouw met accessoires

Wij kunnen iedere stand naar wens bedrukken of beplakken met logo´s, beeldmateriaal of reclameuitingen. Elke stand is uit te breiden met diverse materialen. Bekijk ook onze standpanelen en accessoires om meer zicht te krijgen op de mogelijkheden die er zijn voor uitbreiding en uitbouw van uw stand.
Al onze stands worden op maat gemaakt. De uitbreiding van uw beursstand met diverse accessoires – zoals een balie, kasten, bergruimtes, folderschappen en/of verlichting – is altijd mogelijk. Ook op de video ziet u wat er allemaal verkrijgbaar is en hoe een stand een persoonlijk stempel kan krijgen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over standbouw en standbouwsystemen van ExpoCare? Neem dan contact met ons op. Ook voor vrijblijvende offertes, deskundig advies of uw aanvraag voor een bestelling van een stand.