Presentatiewand bestaande uit losse modules

Bent u op zoek naar een presentatiewand? Presentatiewanden – voor tijdens beurzen, congressen, bedrijfspresentaties en evenementen – zetten uw bedrijf in de kijker. Beurswanden, uniek in design of vormgeving en in uw eigen huisstijl, laten zien waar uw onderneming of organisatie voor staat. Het zijn echte blikvangers.

Drukken

U kunt elk gewenst logo en afbeelding op de wanden laten drukken. Denk daarbij ook aan uw acties, reclameboodschappen of informatieve teksten. Zo kunt u zich onderscheiden van de rest en uw eigen identiteit en huisstijl neerzetten.

Presentatiewand opzetten

Bekijk ook eens onze video met de instructie voor het opzetten van een presentatiewand van ExpoCare en zie zelf hoe gemakkelijk dat gaat. We laten u stap voor stap zien hoe de panelen snel in elkaar gezet kunnen worden en stevig op de beursvloer gezet kunnen worden. Bekijk in een minuut hoe u een presentatiewand op kunt bouwen. U kunt het systeem vergelijken met puzzelen. De wanden zijn in elkaar gevouwen. U vouwt ze uit en klikt daarna de onderdelen aan elkaar. De losse modules zijn handzaam en met gemak te vervoeren.

Interesse in een presentatiewand van ExpoCare?

Bezoek onze contactpagina en vul het contactformulier in voor meer informatie over onze werkwijze of service. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag verder en staan u bij met ons deskundig advies.

U kunt online uw aanvraag plaatsen of rechtstreeks contact met ons opnemen. Ook maken wij graag een gratis digitaal 3D ontwerp voor u klaar op basis van uw wensen en uw huisstijl. Vraag een passende offerte bij ons aan voor uw eigen stand op maat.