Mobiele presentatiewand

Een mobiele presentatiewand is gemakkelijk te monteren en eenvoudig mee te nemen. Een draagbare presentatiewand is bovendien een doeltreffend en succesvol middel voor deelname aan een beurs, congres of event. Een visitekaartje voor uw onderneming of organisatie, dat het imago van uw bedrijf of product ondersteunt en versterkt. Denk bij de inzet van een mobiele presentatiewand ook aan exposities, tentoonstellingen of bedrijfspresentaties.

Duurzaam

De portable presentatiewanden van Standbouwsystemen zijn duurzaam en gaan lang mee, ook bij intensief gebruik. Mocht er toch eens iets kapot gaan, dan kunt u altijd terecht bij onze service afdeling voor reparatie of nieuwe onderdelen. Wij hebben een standbouwsysteem ontwikkeld van duurzame kunststof en aluminium panelen. Een praktisch systeem, dat u gemakkelijk zelf kunt opbouwen, afbouwen en vervoeren. Een stand wordt voor u op maat gemaakt, zodat u uit kunt stralen wat u belangrijk vindt en zich op de juiste manier kunt presenteren en profileren.

Ontwerp

Het ontwerp en de productie van alle stands vindt plaats in eigen huis. Iedere stand kan naar wens worden bedrukt of beplakt met uw reclameboodschap en logo en is uit te breiden met diverse, handige onderdelen die van belang kunnen zijn tijdens uw presentatie.

Mobiele presentatiewand

De mobiele presentatiewand is er in alle soorten en maten en voor elk doeleinde te verkrijgen. Kijk op onze video en merk hoe gemakkelijk de presentatiewanden van ExpoCare te vervoeren en in elkaar te zetten zijn. Appeltje-eitje, zo zult u zien.

Bestellen of meer informatie?

Dat kan. Neem contact met ons op voor deskundig advies, vrijblijvende informatie of een offerte. Wij staan u graag te woord en helpen u in uw keuze voor het juiste ontwerp en systeem. Mocht u meteen een aanvraag voor een draagbare presentatiewand willen indienen, kan dat natuurlijk ook.