Expositiewanden: multifunctioneel en modulair

Expositiewanden van topkwaliteit. Daarmee kunt u voor de dag komen tijdens een beurs of event en voor de uitstraling van uw product, bedrijf of organisatie die bij u past. Een visitekaartje voor uw onderneming of organisatie, dat het imago van uw bedrijf of product ondersteunt en versterkt.

Expositiewanden van ExpoCare

Stelt u zich een voor: u doet mee aan een evenement, beurs, tentoonstelling, congres of u heeft een bedrijfspresentatie waarbij u zich goed in het voetlicht wil plaatsen. Dan zijn expositiewanden van ExpoCare ideaal. Gemakkelijk op te zetten en te vervoeren en ook weer gemakkelijk om af te breken. Stevig en representatief, maar ook multifunctioneel.

Bedrukt en onbedrukt

Wij leveren de wanden bedrukt en onbedrukt. De bedrukte panelen en doeken van de expositiewanden kunnen uw tentoonstelling of beursstand het juiste cachet geven, net dat beetje extra. Laat de panelen bedrukken met uw logo, reclameboodschap of met een andere mooie print.

Onbedrukte panelen doen weer goed dienst bij het tentoonstellen van kunst, schilderijen of als prikborden voor ander promotiemateriaal.

Video

Bekijk onze video voor de mogelijkheden en zie zelf hoe gemakkelijk onze expositiewanden kunnen worden opgezet. Het unieke modulaire wandensysteem van Standbouwsystemen werkt met sterke magneten, waarmee de wanden tegen elkaar worden geplaatst. Op de wanden zelf zorgen koppelstukken ervoor, dat de wanden niet meer van elkaar af kunnen verschuiven. Dit zorgt voor een enorm stabiel systeem. Gereedschap is voor het opbouwen niet nodig en het opstellen gebeurt in een handomdraai. De wanden kunnen we met zeer sterke stoffering uitvoeren. Daardoor is het mogelijk uw producten aan de wand te hangen met behulp van een krachtig klittenband systeem. Ook kunnen de wanden worden uitgevoerd zonder een stoffering. Denk aan bijvoorbeeld laminaat of kunststof.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie, advies of een offerte. Wij helpen u graag met het uitleggen van het systeem en in uw keuze voor de juiste expositiewand.