Beurswand

Een beurswand – uniek in design of vormgeving en in uw eigen huisstijl – laat zien waar uw onderneming of organisatie voor staat. Geschikt voor beurzen, congressen, bedrijfspresentaties of andere evenementen. Professioneel voor de dag komen is gemakkelijk met onze presentatiewanden of beurswanden.

Beurswand opzetten

Op onze video kunt u zien hoe een presentatiewand snel kan worden opgezet, met weinig mankracht, en bij wijze van spreken kan worden “aangekleed” met diverse accessoires of objecten die u wilt tonen op het evenement. Onze presentatiesystemen zijn bovendien gemakkelijk te vervoeren.

We beschikken over een uniek modulair wandensysteem. Met sterke magneten worden de wanden tegen elkaar geplaatst. Op de wanden zelf kunt u koppelstukken steken, zodat de wanden niet van elkaar kunnen gaan schuiven. Zo ontstaat een stabiel systeem. U heeft geen gereedschap nodig om het op te stellen en het is zeer snel op te bouwen. De wanden kunnen we met zeer sterke stoffering uitvoeren. Hierdoor is het mogelijk om uw producten aan de wand te hangen met een krachtig klittenband systeem. Ook kunnen de wanden worden uitgevoerd zonder een stoffering maar met bijvoorbeeld een laminaat- of kunststofplaat of ander materiaal.

Wilt u ook zo’n presentatiesysteem?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst met advies, vrijblijvende informatie of het leveren van een offerte.