Beursstand in diverse uitvoeringen

Een beursstand, representatief en herkenbaar, is onmisbaar voor een evenement, beurs, tentoonstelling, congres of bedrijfspresentatie. Of u nu in de Jaarbeurs Utrecht, de RAI Amsterdam, of in een expositie- of evenementenhal, of congrescentrum uw beursstand wilt plaatsen, bij ExpoCare bent u aan het juiste adres. Wij plaatsen stands door heel Nederland en België.

Beursstands

ExpoCare heeft verschillende soorten beursstands. Denk aan:

De flexibele beursstand

Telkens anders in te zetten en eenvoudig aan te vullen met een extra balie of andere accessoires.

Eigen ontwerp standbouw

Naar uw eigen ontwerp en in uw eigen huisstijl, volledig op maat.

Gemakkelijke achterwanden

Makkelijk te vervoeren en zelf op en af te bouwen zonder gereedschap.

Goedkope mobiele balies

Lichtgewicht kunststof demontabele balies, maar zeer sterk! Op maat en in kleur, met of zonder logo’s of full colour bedrukt. Wilt u uw product of dienst uitstallen met een opvallende, bij uw huisstijl passende, mobiele balie? Laat uw unieke mobiele balie dan vervaardigen bij ExpoCare.

Dankzij onze jarenlange ervaring krijgt u gegarandeerd een uniek resultaat. Om uw demontabele mobiele balies lang mooi te kunnen houden, werken wij met duurzame materialen. Vaak worden de mobiele balies van dubbel kunststof gemaakt. Hierdoor zijn ze licht, maar tegelijkertijd stevig en makkelijk mee te nemen.

De balies zijn in diverse vormen en op maat leverbaar.

YOUR EXPOSURE, OUR CARE!

ExpoCare heeft een eigen standbouwsysteem. Onze beursstands zijn gemakkelijk en snel op en af te bouwen. Al onze stands zijn op maat gemaakt en kunt u uitbreiden met diverse accessoires, zoals een balie, kasten, bergruimtes, folderschappen en/of verlichting.

Huisstijl

Daarnaast is het mogelijk om een beursstand in de kleur van uw huisstijl te maken, voorzien van bijvoorbeeld een striping, uw logo en full colour voorhangpanelen. Wij maken stands voor onder andere (vak)beurzen, tentoonstellingen, businessdagen, markten of exposities.

Contact

U kunt online uw aanvraag plaatsen, of rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij staan u bij met deskundig advies, maken graag een gratis digitaal 3D ontwerp voor u en een passende offerte voor uw stand op maat.